FORMÜLVİT.

FORMÜLVİT.

icon

İHTİYACINIZ OLAN TÜM BESİNLERİ ALMAK İÇİN TAKVİYELER OLMADAN OLMAZ.

FORMÜL İLAÇ'ın geliştirdiği takviye gıdalar kişiler üzerindeki etkisi yapılan araştırmalar sonucunda %99 olumlu etki ettiği görülmüştür.

+90 212 549 8750

İKİTELLİ OSB MAH. ÇEVRE 10. BLOK SK.
NO: 32 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

Balkabağının mucizesi!

Balkabağı çekirdeği yağı ile yapılan D3K2 sprey vitamini, doğal kaynaklardan elde edilen değerli vitaminleri içeren bir takviyedir. Bu ürün, balkabağı çekirdeği yağının içeriğinde bulunan zengin besin maddeleri ile birlikte, özellikle D3 (D vitamini) ve K2 (K vitamini) vitaminlerini içermesiyle dikkat çeker.

D3 vitamini, genellikle güneş ışığından sentezlenen bir vitamin olup, kemik sağlığını destekler, bağışıklık sistemini güçlendirir ve genel sağlığın korunmasına katkı sağlar. K2 vitamini ise kalsiyumun doğru şekilde kemiklere taşınmasına yardımcı olarak kemik sağlığını destekler ve arter duvarlarında kalsifikasyonu önleyebilir.

Balkabağı çekirdeği yağı, zengin içeriğiyle birlikte antioksidanlar, esansiyel yağ asitleri ve mineraller içerir. Bu öğeler, cildin sağlığını, hormonal dengeyi ve genel enerji seviyelerini destekleyebilir.

D3K2 sprey vitamini, kullanımı kolay bir formda sunularak emilimi artırabilir. Sprey formu, vücut tarafından daha hızlı ve etkili bir şekilde absorbe edilmesine yardımcı olabilir.

Ancak, herhangi bir takviye kullanımına başlamadan önce, bireylerin sağlık durumlarını göz önünde bulundurarak bir sağlık uzmanına danışmaları önemlidir. Bu, bireyin ihtiyaçlarına ve sağlık koşullarına uygun bir takviye programının belirlenmesine yardımcı olacaktır.

Yorum Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir