FORMÜLVİT.

FORMÜLVİT.

icon

İHTİYACINIZ OLAN TÜM BESİNLERİ ALMAK İÇİN TAKVİYELER OLMADAN OLMAZ.

FORMÜL İLAÇ'ın geliştirdiği takviye gıdalar kişiler üzerindeki etkisi yapılan araştırmalar sonucunda %99 olumlu etki ettiği görülmüştür.

+90 212 549 8750

İKİTELLİ OSB MAH. ÇEVRE 10. BLOK SK.
NO: 32 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

( 5.00 de 5 )

PUMPKIN D3K2 Sprey

329,00

Balkabağı çekirdeği yağı Bünyesinde barındırdığı A, B ve E vitaminleri, omega 3, omega 6, selenyum ve çinko mineralleri ile pek çok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. Kabak çekirdeği yağı kemikleri güçlendirir. Romatizma hastalıklarının tedavisinde destek ürün olarak kullanılır.

-
+

Açıklama

PUMPKIN D3K2 :

Balkabağı çekirdeği yağı Bünyesinde barındırdığı A, B ve E vitaminleri, omega 3, omega 6, selenyum ve çinko mineralleri ile pek çok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. Kabak çekirdeği yağı kemikleri güçlendirir. Romatizma hastalıklarının tedavisinde destek ürün olarak kullanılır.

Omega 3 ve omega 6 içerdiği için kolesterolün düşmesine yardımcı olur.
**D3k2 vitaminleri yağda eriyen vitaminlerdir piyasadaki tüm d3 k2 vitaminleri yardımcı madde olarak zeytinyağı kullanmıştır. Ürünümüzdeki en büyük fark kemik sağlığına maksimum fayda sağlarken hem çocuk-hem yetişkin bir formda ürün olduğu için her yaş grubu tek bir şişede fayda sağlayabilmektedir.
**Balkabağı çekirdeği yağında d3k2 aynı zamanda içerdiği lif ektresi sayesinde bağırsak hareketliliğinde artma sağlamakta kabızlığa da iyi gelmektedir.

D3 vitamini, vücutta kalsiyum emilimini arttırarak kemik sağlığını destekler. Ancak, D3 vitamini alındığında, kalsiyumun kemiklerde birikmesi yerine, kan dolaşımında birikmesi ve arterlerde plak oluşumuna neden olması mümkündür. K2 vitamini ise kan dolaşımındaki kalsiyumu kemiklere taşınmasını sağlar. Bu nedenle, D3 vitamini alırken K2 vitamini de almak faydalıdır (D3K2 vitamini). (Neden d3k2 sadece D vitamini değil denirse)

K2 vitamini, D3 vitamini ile birlikte alındığında, kalsiyumun kemiklere taşınmasını kolaylaştırır ve arterlerde plak oluşumunu önler.

D3 vitamini ve K2 vitamini arasındaki etkileşim konusu hakkında birçok araştırma yapılmıştır ve bu araştırmaların sonuçları, D3 vitamini ve K2 vitamini alımının kemik sağlığı, kardiyovasküler sağlık ve diğer birçok fizyolojik süreç için önemli olduğunu göstermektedir.

D3 K2 Vitamini Kullanımı:
  • yaş ve 4 – 10 yaş ve 11 yaş üzeri yetişkinlerin kullanımına uygundur.
  • 1 -4 yaş arası bebeklerde 1 puff
  • 4 – 10 yaş arası çocuklar için; günde 2 puff
  • 11 yaş ve üzeri yetişkinler için; günde 1 kez 3 puff tüketilmesi tavsiye edilmektedir
Türkiye ‘de tek balkabağı çekirdeği yağında D3K2 vitamini olan takviye
Türkiye de tek hem bebek hem çocuk hem yetişkin kullanımına uygun formatta d3k2
Kemik sağlığı ve bağışıklık güçlendirme sağlarken Türkiye de tek bağırsak sağlığını da destekleyen bir D3K2

1 değerlendirme PUMPKIN D3K2 Sprey

  1. Melike KARAHAN

    Eklem ağrıları çok çekiyorum, gerçekten nasıl işe yaradığı konusunda halen çok şaşkınım.
    Bittiğinde kesinlikle 2. siparişi vereceğim.

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir