FORMÜLVİT.

FORMÜLVİT.

icon

İHTİYACINIZ OLAN TÜM BESİNLERİ ALMAK İÇİN TAKVİYELER OLMADAN OLMAZ.

FORMÜL İLAÇ'ın geliştirdiği takviye gıdalar kişiler üzerindeki etkisi yapılan araştırmalar sonucunda %99 olumlu etki ettiği görülmüştür.

+90 212 549 8750

İKİTELLİ OSB MAH. ÇEVRE 10. BLOK SK.
NO: 32 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

( 5.00 de 5 )

BROMELAIN 3 MIX

529,00

FORMÜLVİT, Bromelain 3 Mix Saşe Vitamin, sağlığınızı desteklemek için tasarlanmış etkili bir takviyedir. Her saşe, doğal ananas enzimi olan bromelain ile zenginleştirilmiş, dengeli bir vitamin ve mineral karışımını içerir.

-
+
Stok Kodu : 2
Kategori :

Açıklama

Bromelain 3 Mix :

FORMÜLVİT, Bromelain 3 Mix Saşe Vitamin, sağlığınızı desteklemek için tasarlanmış etkili bir takviyedir. Her saşe, doğal ananas enzimi olan bromelain ile zenginleştirilmiş, dengeli bir vitamin ve mineral karışımını içerir. Bu özel formül, bağışıklık sistemini güçlendirmeye, enerji seviyelerini artırmaya ve sindirim sağlığını desteklemeye yardımcı olabilir. Pratik saşe ambalajı, her an, her yerde kullanım kolaylığı sunar. FORMÜLVİT’in güvenilir kalitesi ve doğal içeriği ile vücudunuzun ihtiyaç duyduğu destek için tercih edilen bir vitamin kaynağıdır. Sağlıklı bir yaşam için FORMÜLVİT Bromelain 3 Mix Saşe Vitamin’i deneyin ve günlük vitamin ihtiyaçlarınızı karşılayın.

1 değerlendirme BROMELAIN 3 MIX

  1. Defne Uşaklıgil

    Bu özel vitamin, ödem atma ve iştah kontrolünde etkili bir yardımcı. Siparişim hızlı bir şekilde geldi ve düzenli kullanımda faydalarını görmeye başladım. Özellikle şişkinlik hissini azaltması ve iştahımı kontrol etmesi beni memnun etti.
    Tavsiye ederim.
    Teşekkürler..

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir